«Adresse Rotterdam» starter 17. april

Lørdag 17. april er det klart for første episode av «Adresse Rotterdam» på NRK 1, der man skal se, høre og bedømme de 39 bidragene som skal delta i den 65. utgaven av Eurovision Song Contest (ESC), som skal foregå i den nederlandske storbyen Rotterdam fra 18. – 22. mai. Det kan nevnes at Norge – som stiller med Andreas «TIX» Haukeland og sangen «Fallen Angel» – skal starte som nr. 9 i semifinale 1.

Det er Marte Stokstad som skal ledsage oss gjennom det musikalske Europa anno 2021, og i år kommer hun også til å kommentere ESC-sendingene NRK 1. Med seg har Stokstad et panel som består av følgende deltakere: Komiker Kevin Vågenes (kjent fra NRK-serien «Parterapi»), redaktør Ingeborg Heldal og artist Stian «Staysman» Thorbjørnsen. I tillegg til de tre paneldeltakerne sitter det også 4 Eurovisionfans klare til å bedømme sang, musikk og kostymer, og årets jurykvartett består av Elisabeth Fjalsett, Jim Ø. Pedersen, Even Jacobsen og Adele Hagen.

I år vil det være slik at man i tillegg til å ha 7 faste paneldeltakere, også får besøk av en gjestedeltaker. Først ut er artisten Myra, og i de neste ukene vil også komiker Trine Lise Olsen, programleder Else Kåss Furuseth og artist Silje Halstensen aka. Bendik stikke innom Adresse-studioet.

Les hele saken: Adresse Rotterdam – Programomtaler (nrk.no)

Kilde: nrk.no, NRK TV

Publisert av: Anders Teslo

BESØK OSS

Empo AS
Teglvegen 27
1400 Ski
KART

KONTAKT

post@empo.no
+47 948 47 252

ÅPNINGSTIDER

Mandag – Torsdag 08 – 15:30
Fredag 08-15:00
Lørdag/Søndag stengt