En sort enke på norgesbesøk

Våren 2019 var Scarlett Johansson på besøk i Norge, men hva hun gjorde, var uvisst. Nå er det ikke lenge igjen til vi får se resultatet.

Neste uke er det kinopremiere på Marvel-filmen «Black Widow», der vi får vite mer om hvordan Avengers-helten Black Widow (i sivil kjent som Natasha Romanoff) ble den hun ble. I motsetning til «Mission Impossible: Fallout», der scenene som ble spilt inn på Prekestolen endte opp med å foregå i India, foregår norgesscenene i «Black Widow» i , nettopp, Norge – nærmere bestemt i bygda Sæbø og Trollstigen, som var stedene der innspillingen foregikk. – Det er en god grunn til at Natasha Romanoff er i Norge, sier filmens co-produsent, Brian Chapek, og fortsetter – Secretary Ross jakter Natasha for å ha brutt Sokovia-avtalen. Hun kommer seg til Norge der hun driver mye selvransaking. Hun er på rømmen, men det er bare starten på problemene hennes.

Handlingen i «Black Widow» foregår før «Avengers: Infinity War» (2018), men etter «Captain America: Civil War» (2016). Disney opplyser filmen også er tatt opp i Budapest, Marokko, Storbritannia og Atlanta, og at innspillingen foregikk over 87 dager.

«Black Widow» har kinopremiere onsdag 7. juli, og 2 dager senere, fredag 9. juli, blir filmen tilgjengelig på strømmetjenesten Disney+.

Les hele saken: Se Black Widow i Norge – VG

Kilde: vg.no

Publisert av: Anders Teslo

BESØK OSS

Empo AS
Teglvegen 27
1400 Ski
KART

KONTAKT

post@empo.no
+47 948 47 252

ÅPNINGSTIDER

Mandag – Torsdag 08 – 15:30
Fredag 08-15:00
Lørdag/Søndag stengt