Kongelig støtte til mangfoldet på Beitostølen Helsesportsenter

Beitostølen Helsesportsenter (BSHSS) fylte 50 år sist lørdag. I den anledning gjorde direktør Astrid Nyquist og styreleder Tove Linnea Brandvik digital audiens på Kongehuset. Kong Harald og dronning Sonja har sterke bånd til Helsesportsenteret og Ridderrennet gjennom hele den 50- årige historien. Kong Harald har sågar skrevet forordet i jubileumsboka «Det muliges kunst – 50 år med Beitostølen Helsesportsenter».

Både BSHSS og Kongeparet har felles verdimål. – Deres tydelige fokus på «mangfold som ressurs for fellesskapet» er en rettesnor og et verdisett vi alle må sette høyt på dagsordenen, sier Nyquist. – Kongen ga oss en oppfordring om å «holde farten opp» i de neste 50 årene og et oppdrag om å fortsette å markere oss og ta ansvar for at mangfold blir en viktig ressurs i fremtiden. Selve jubileumsfeiringen skulle vert avholdt med et stort arrangement for ansatte og eksterne gjester. Hele jubileumsåret for Beitostølen Helsesportssenter har naturlig nok blitt annerledes enn

Jubileumsåret for Beitostølen Helsesportsenter har naturlig nok blitt annerledes enn opprinnelig planlagt. I stedet blir det digital bursdagsfeiring med hilsningstaler fra statsminister Erna Solberg. På toppen av det hadde artistene Ørnulf Juvkam Dyve og Gaute Lein Ausrød, lagt ut jubileumslåta «Løva» på blant annet strømmetjenesten Spotify. Teksten er skrevet av og låta fremføres av begge fra det kjente Valdres-bandet Staut. Senere vil musikkvideoen slippes, trolig i forbindelse med Barnas skidag ved BHSS 21. november.

Les hele saken:

Saken er hentet fra Handikapnytt.no

Publisert av Birgitte Falck-Jørgensen

BESØK OSS

Empo AS
Teglvegen 27
1400 Ski
KART

KONTAKT

post@empo.no
+47 948 47 252

ÅPNINGSTIDER

Mandag – Torsdag 08 – 15:30
Fredag 08-15:00
Lørdag/Søndag stengt