Filmanbefaling: Løvenes Konge 2-Simbas stolthet

I Løvenes Konge 2 fortsetter historien om Simba, Timon, Pubaa og de andre i løveriket. Simbas onde onkel Scar er død. Simba og Nala har stiftet sin egen familie og alt er fryd og gammen, men freden i løveriket skal ikke vare lenge.

Skrevet av Erling Due Bergseth

En løvinne ved navn Sira som er en slektning av Scar er ute etter å ta hevn fordi Simba drepte Scar. Sira har valgt sin sønn Kovu til å følge i Scars fotspor for å bli konge. Etter hvert blir Kovu og Simbas datter Kiara kjent med hverandre og etter hvert oppstår det kjærlighet. Kan dette føre til at Simba vil akseptere Kovu som en av dem og kan det sette en stopper for Siras onde plan?

Jeg vil beskrive filmen som morsom, spennende og skummel. Jeg kan veldig godt huske første gangen jeg så den. Da syns jeg den var kjempeskummel og det var fordi jeg syns Sira var så fæl. Hvis jeg skal sammenligne Sira og Scar som karakterer syns jeg Sira er mest ond. Jeg syns Løvenes konge 2 er en bra oppfølger til Løvenes konge . Det er lett å følge historien da oppfølgeren fortsetter der den andre slapp. På slutten av eneren viser bavianen Rafiki frem Kiara til hele løveriket og akkurat den scenen er det den neste filmen begynner med. En liten hemmelig fakta som jeg fant på nettet er at både Scar og Sira opprinnelig var snille, men så skjedde det noe med dem som gjorde dem onde. Hva som skjedde er ikke noe jeg har klart og funnet ut av.


Movie

Detaljer

 • Sjanger

 • Regissør

  Darrell Rooney Rob LaDuca
 • Varighet

  1 time og 21 minutter
 • Land

  USA
 • Premieredato

 • Aldersgrense

  7 år

Skuespillere


Du liker kanskje også

BESØK OSS

Empo AS
Teglvegen 27
1400 Ski
KART

KONTAKT

post@empo.no
+47 948 47 252

ÅPNINGSTIDER

Mandag – Torsdag 08 – 15:30
Fredag 08-15:00
Lørdag/Søndag stengt