Filmanbefaling: Ole Brumm og jakten på Kristoffer Robin

Ole Brumm og jakten på Kristoffer Robin er en Disney-tegnefilm fra 1997, og regnes som oppfølgeren til den aller første Ole Brumm-filmen, «Filmen om Ole Brumm».

Skrevet av Erling Due Bergseth

«Ole Brumm og jakten på Kristoffer Robin» er den første filmen som ikke er basert på bøkene av A.A. Milne. Men likevel blir det sagt på en reklamepresentasjon av filmen at dette er en ny film som fortsetter der de første fortellingene sluttet. Filmen begynner med at Kristoffer Robin og Ole Brumm møtes ved et stort tre og snakker om hvor mye de betyr for hverandre og hvor glade de er i hverandre. Men en dag når Ole Brumm finner en honningkrukke med en påklistret lapp fra Kristoffer Robin lurer han veldig på hva dette kan være for noe. Han bestemmer seg for å spørre Kristoffer Robin, men han finner han ikke noen steder. Derfor bestemmer Ole Brumm seg for å be sine gode venner Nasse Nøff ,Petter Sprett, Tigergutt og Tussi om hjelp til å finne ut hvor Kristoffer Robin kan være og sammen begir de seg ut på jakten på Kristoffer Robin.

Personlig må jeg si at filmen er både hyggelig varm og spennende. Den er morsom også, men ikke så morsom som jeg hadde sett for meg. Grunnen til det er at jeg har veldig sans for humoristiske replikker. Riktig nok er det noen replikker med humor her, men jeg hadde sett for meg at det skulle være noen flere enn det var. Men likevel vil jeg anbefale filmen til både store og små.


Movie

Detaljer

 • Sjanger

 • Regissør

  Karl Geurs
 • Varighet

  75 minutter
 • Land

  USA
 • Premieredato

  august 05, 1997
 • Aldersgrense

  Ingen

Skuespillere

Anders Hatlo

Harald Mæle

Ivar Nørve


Du liker kanskje også

BESØK OSS

Empo AS
Teglvegen 27
1400 Ski
KART

KONTAKT

post@empo.no
+47 948 47 252

ÅPNINGSTIDER

Mandag – Torsdag 08 – 15:30
Fredag 08-15:00
Lørdag/Søndag stengt