Serieanbefaling: After Life

I over 20 år har Ricky Gervais vært en solid figur innen stand-up, gitt oss serier som «The Office», «Derek» og «The Extras», og vært vert for Golden Globes fem ganger, hvor han benyttet anledningen til å «roaste» Hollywood, uten noen form for nåde. Han blitt en legende når det kommer til komikere, og i 29019 kom hans hittil beste serie 2019, den mørke komiserien «After Life».

I «After Life» spiller Ricky Gervais Tony, en mann som nylig mistet sin kone til kreft. Dette knuser han helt. Han sitter igjen med hunden sin Brandy, som er det siste han har som betyr noe for han. Han bestemmer seg for å si og gjøre hva han vil når han vil, og om alt går galt så kan han ende alt. Her ser vi hvordan Tony irriterer seg over den minste ting og alle de forskjellige situasjonene han havner i som journalist for lokalavisen. Blant kollegaene er det mange unike personligheter som spiller godt på hverandre. Mye av de fine samtalene er mellom Tonys sjef og svoger Matt, som prøver å være positiv til tross for at sorgen klamrer seg fast til dem begge. Matt prøver så godt han kan å få Tony på bena, mens Tonys nihilistiske livssyn gjør dette meget vanskelig.

Serien utforsker ting som sorg, kjærlighet, sinne, angst og humor – alt blandes sammen til en god cocktail.

I løpet av serien ser vi flere sider av Tony, og viser det at han er egentlig en godhjertet person til tross for at han er sønderknust. Gervais spiller rollen perfekt og er uten tvil en av de beste rollene og en av de beste seriene han har laget.

Den er foreløpig sluppet i to sesonger, men det er annonsert at det vil bli en tredje. Hvor det går videre blir spennende å se.

Carl-Edvard Engebretsen


Movie

Detaljer

 • Sjanger

 • Regissør

  Ricky Gervais
 • Varighet

  2 sesonger
 • Land

  Storbrittania
 • Premieredato

  mars 08, 2019
 • Aldersgrense

  12 år

Skuespillere

Ricky Gervais


Du liker kanskje også

BESØK OSS

Empo AS
Teglvegen 27
1400 Ski
KART

KONTAKT

post@empo.no
+47 948 47 252

ÅPNINGSTIDER

Mandag – Torsdag 08 – 15:30
Fredag 08-15:00
Lørdag/Søndag stengt