Om Trysiliaden 2021

Trysiliaden er et årlig idrettsarrangement for utviklingshemmede i Trysil kommune, og årets utgave skulle ha vært arrangert i starten av mars. Som følge av koronapandemien blir årets utgave en god del annerledes enn årene før, men Trysiliade blir det – uansett.

Vanligvis pleier Trysil kommune å invitere utviklingshemmede fra nabokommunene, men i år har man besluttet å arrangere lokale Trysiliaden-arrangementer i kommunene. I kommunens invitasjon som er sendt ut av kultur- og idrettskonsulent Malin Jonsson kan man lese følgende: «Vi inviterer kommuner til å lage sin egen Trysiliade, en dag med aktiviteter, sang, dans og musikk. Vi sender nummerlapper diplom og lydfil av Trysiliaden-sangen til de som vil delta. Dato og innhold i arrangementet bestemmer dere selv, men vi ønsker påmelding innen 30. april til malj@trysil.kommune.no, så mottar dere effekter i posten.»

Videre skriver Jonsson: «Vi i Trysil arrangerer vår lokale Trysiliade utendørs onsdag 26. mai. Vi kommer til å ha trimløype og andre passende aktiviteter på sommerstid. Det blir sang, dans, musikk og matservering under dagen.»

Les hele saken: Trysiliaden blir annerledes i år

Kilde: trysil.kommune.no

Publisert av: Anders Teslo

BESØK OSS

Empo AS
Teglvegen 27
1400 Ski
KART

KONTAKT

post@empo.no
+47 948 47 252

ÅPNINGSTIDER

Mandag – Torsdag 08 – 15:30
Fredag 08-15:00
Lørdag/Søndag stengt